Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλεφτή ματιά στην επερχόμενη CLS

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλεφτή ματιά στην επερχόμενη CLS

ΝΕΑ

Κλεφτή ματιά στην επερχόμενη CLS

ΝΕΑ

Μπορεί να απομένει μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα της, όμως φαίνεται πως η Mercedes-Benz δεν κρατιέται, έτσι μας αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα της ολοκαίνουριας CLS!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε αυτή βλέπουμε το «πρόσωπο» του γερμανικού μοντέλου, σε μία σκοτεινή εικόνα όπου δεσπόζουν οι LED προβολείς. Είναι επίσης εμφανές πόσο χαμηλά βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος ενώ γενικότερα φανερώνεται το σχεδιαστικό μοτίβο που έχει επιλέξει η μάρκα από τη Στουτγάρδη.

Είναι άλλωστε σαφές και από το «μουλάρι» που έχει απαθανατιστεί να κάνει δοκιμές τους προηγούμενους μήνες, παρά το καμουφλάζ του, πως η τρίτη γενιά της CLS θα αποτελεί ωδή στην καμπύλη, σε αντίθεση με το απερχόμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Παρότι πατάει στην ίδια πλατφόρμα με την E-Class, θα είναι όπως φανερώνει και η φωτό πιο κοντά στο έδαφος, με μεγαλύτερο μήκος αλλά και πλάτος. Όσο για τα κινητήρια σύνολα, εκτιμάται πως θα έχει δύο κινητήρες βενζίνης και ισάριθμούς diesel.

Η επίσημη πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 27 του μήνα, στις ημέρες Τύπου του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.