Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

ΝΕΑ

Λόγω εργασιών επέκτασης του τροχιόδρομου, ευρύτερα γνωστού ως… Τραμ, προς τον Πειραιά, θα επηρεαστεί λίγο η ζωή στους δρόμους. Συγκεκριμένα η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη θα χάσει μία λωρίδα για τους επόμενους δυόμιση μήνες.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση. Αυτή θα αφορά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πειραιώς και σ το χρονικό διάστημα από 10.2.2016 έως 30.4.2017.

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη σε τρεις (3), ελάχιστου πλάτους 2,75m. με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.
– Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) km/h για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση.
– Απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση. τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ps@newsauto.gr
https://www.facebook.com/SeitanF1/
https://www.instagram.com/seitanf1/
https://twitter.com/PanosSeitanidis
https://www.youtube.com/user/panosseitan