Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και τα δύο χέρια στο τιμόνι: Οδηγός Tesla βλέπει πορνό εν κινήσει

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και τα δύο χέρια στο τιμόνι: Οδηγός Tesla βλέπει πορνό εν κινήσει

ΝΕΑ

Και τα δύο χέρια στο τιμόνι: Οδηγός Tesla βλέπει πορνό εν κινήσει

ΝΕΑ

Οι οδηγοί με αυτοκίνητα που την έχουν μεγάλη την οθόνη, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους τρόπους που επιλέγουν να «ψυχαγωγούνται» στο μποτιλιάρισμα.

Advertisement
Advertisement

Τα Tesla έχουν φέρει πολλές καινοτομίες στην αυτοκίνηση τα τελευταία χρόνια, μία εκ των οποίων είναι η τεράστια κεντρική οθόνη και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Και τα δύο μαζί μπορεί ο καθένας να τα εκμεταλλευτεί με τον τρόπο που νομίζει πιο κοντά στα γούστα του. Όμως στην περίπτωση του οδηγού στο νότιο Λονδίνο, τα γούστα αυτά ήταν κάπως περίεργα.

Ο οδηγός του Tesla Model S θεώρησε ως έναν εποικοδομητικό τρόπο να περάσει την ώρα του παρακολουθώντας ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου στην τεράστια οθόνη του αυτοκινήτου του, όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα της Daily Mirror.

Advertisement
Advertisement

Όμως το μέγεθος της οθόνης του Tesla την κάνει ορατή από άλλα αυτοκίνητα, ιδίως αν βρίσκεται σε μποτιλιάρισμα και γίνεται ακόμα πιο εύκολο στους διπλανούς να πάρουν “μάτι”.

Κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, με κάποιον από τους οδηγούς που τον ακολουθούσαν να μην αντιστέκεται στον πειρασμό και να τον καταγράφει με το κινητό του.

Ο άτακτος οδηγός του Tesla παρακολουθούσε φωτογραφίες γυμνών γυναικών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του για να σκρολάρει και να ζουμάρει σε επίμαχα σημεία, προς δόξαν της τεχνολογίας και της ψηφιακής διασύνδεσης.

Advertisement

Η ιστορία κράτησε για αρκετή ώρα, όπως μας πληροφορεί ο αυτόπτης μάρτυρας, με το Tesla να κινείται στον αυτόματο πιλότο (κυριολεκτικά) και τον οδηγό του να απασχολείται εμβριθώς με τα απόκρυφα των σύγχρονων infotainment.  

Όπως πάμε, πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας με τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στην καθημερινότητα και τα αυτοκίνητά μας.

Advertisement

Και μάλλον δεν θα αργήσει ο καιρός που οι εταιρίες θα αναγράφουν με μεγάλα γράμματα την εντολή “Προσοχή, και τα δύο χέρια στο τιμόνι”. Και όχι για τους λόγους που νομίζαμε μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα προστατεύσετε το Tesla σας από τους χάκερς;
Tesla: Αύξηση 2.000 δολάρια για το πακέτο αυτόνομης οδήγησης (+video)
“Η Tesla είναι η απόλυτη… φούσκα”