Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και επίσημα… Subaru!

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και επίσημα… Subaru!

ΝΕΑ

Και επίσημα… Subaru!

ΝΕΑ

Με επίσημες τελετές για τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ebisu στο Τόκιο, και σε τρεις άλλες εταιρικές εγκαταστάσεις, η Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) άλλαξε την εταιρική της ονομασία σε Subaru Corporation!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanids, ps@newsauto.gr)

Εμείς έτσι την ξέρουμε αλλά από την 1η Απριλίου αυτό είναι και το επίσημο όνομά της ιαπωνικής μάρκας. Μάλιστα η εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, είχε εορταστικό χαρακτήρα, παρουσία του νέου Impreza (που λανσαρίστηκε στην Ιαπωνική αγορά τον Οκτώβριο του 2016) καθώς και ενός μοντέλου μεγάλης κλίμακας της εξελιγμένης παραλλαγής του ελικοπτέρου 412EPI, συμβολίζοντας τη δέσμευση για ανάπτυξη της Subaru ως μια ξεχωριστή παγκόσμια μάρκα στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και την αεροδιαστημική βιομηχανία.

Κι επειδή οι Ιάπωνες δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά, κάθε εργαζόμενος απόκτησε και τη νέα καρφίτσα πέτου του Ομίλου.

Advertisement
Advertisement

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FHI, Yasuyuki Yoshinaga, σχολίασε: «Εδώ και καιρό έχουμε, αγωνιστεί ώστε να παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια, η προσπάθειά μας έχει επεκταθεί και στην παροχή αυτής της μοναδικής αξίας που μόνο η Subaru μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της. Η αλλαγή στην επωνυμία της εταιρείας δηλώνει την αποφασιστικότητα της Subaru να ευδοκιμήσει ως ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει αξία. Όταν οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι, βλέπουμε χαρούμενα πρόσωπα. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο μας για ακόμα περισσότερα χαμόγελα και να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερους θαυμαστές της Subaru. Μαζί με το νέο όνομα της εταιρείας, ας κάνουμε όλοι την ομάδα της Subaru να λάμπει πιο φωτεινή