Καθαρές εξηγήσεις για το service της Mercedes-Benz | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Καθαρές εξηγήσεις για το service της Mercedes-Benz

Τα γνήσια ανταλλακτικά, τα πακέτα Service, ο δωρεάν έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος καθώς και τα εγκεκριμένα ελαστικά M.O (Mercedes Original) στο πλαίσιο του One Stop Shop, είναι ορισμένες από τις παροχές που βρίσκει κανείς σε ένα Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και με τα ίδια πρότυπα ποιότητας – ανεξάρτητα από τα αν προορίζονται για ένα νέο όχημα ή για ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματός σας διατηρείται για πολλά χρόνια.

Δεν γίνονται συμβιβασμοί όσον αφορά στην ασφάλεια: όλα τα ανταλλακτικά υποβάλλονται σε ολοκληρωμένους ελέγχους αποδεικνύοντας την αξιοπιστία τους σε πραγματικές αλλά και ακραίες συνθήκες οδήγησης προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να φέρουν την ετικέτα του γνήσιου ανταλλακτικού Mercedes-Benz. Μόνο όταν ένα ανταλλακτικό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της μάρκας κερδίζει το λογότυπο με το αστέρι και βγαίνει στην αγορά.

Με την υπηρεσία αυτή, ο πελάτης γνωρίζει από πριν μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η άνεση, η σιγουριά και η ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή για μία μεγάλη γκάμα μοντέλων – τις Α-Class, Β-Class, C-Class, E-Class και M-Class. Το Service της Mercedes-Benz λέει την τιμή «μέχρι» και όχι «από», δίνοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το χαμηλό τελικό κόστος πριν ακομα ο πελάτης επισκεφθεί κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης.

Μάλιστα, όχι μόνο γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, διασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, τα γνήσια ανταλλακτικά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, αλλά απολαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους ελέγχους που προσφέρονται στο πλαίσιο της συντήρησης.

PI14_P_P_W_2013_broad range _layer

Log In or Create an account