Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Καυτό» Kia για τη SEMA

Ελλάδα 12:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Καυτό» Kia για τη SEMA

ΝΕΑ

«Καυτό» Kia για τη SEMA

ΝΕΑ

Η Kia θα παρουσιάσει στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA στο Λας Βέγκας στα τέλη του μήνα μια super βελτιωμένη έκδοση του μεσαίου 4θυρου coupe Stinger, σε συνεργασία με τη γνωστή West Coast Customs. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα δημιουργία της West Coast Customs και της Kia θα ξεχωρίζει με την άκρως επιθετική της εμφάνιση, με βάση μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού αυτού Kia Stinger περιλαμβάνονται χαμηλωμένες αναρτήσεις, ένας αγωνιστικού τύπου διαχύτης στο πίσω τμήμα με μεγάλες τετραπλές απολήξεις εξάτμισης, «φουσκωμένα» πλαϊνά φτερά, αλλά και ένα carbon αεροδυναμικό πακέτο, 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες και μαύρη γρίλια στην εμπρόσθια μάσκα.

Στο εσωτερικό, θα έχουμε και εδώ πολλές αλλαγές σύμφωνα πάντα με την Kia, χωρίς προς το παρόν αυτές να ανακοινώνονται. Περισσότερα για το SEMA Stinger ST, όπως ονομάζεται το βελτιωμένο μοντέλο της Kia και της West Coast Customs, θα γνωρίζουμε στις 31 του μήνα, όταν και είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πύλες της η φετινή Έκθεση.

Advertisement
Advertisement

Η Kia ανακοινώνει επίσης ότι εκτός του βελτιωμένου Stinger, στη φετινή SEMA θα παρουσιάσει και δύο ακόμη νέες custom προτάσεις της.