Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδική Porsche; Μόνο με PDK!

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υβριδική Porsche; Μόνο με PDK!

ΝΕΑ

Υβριδική Porsche; Μόνο με PDK!

ΝΕΑ

Τέλος στις ορέξεις μελλοντικών κατόχων υβριδικών μοντέλων της Porsche έβαλε ο Δόκτωρ Gernot Döllner. Ο Γερμανός που αποτελεί μία από τις ηγετικές μορφές της στον τομέα της μηχανολογίας ξεκαθάρισε πως όσα δημιουργήματα της μάρκας από τη Στουτγάρδη θα φέρουν υβριδική τεχνολογία, θα προσφέρονται αποκλειστικά με PDK κιβώτια!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε στο περιθώριο της παρουσίασης της τρίτης γενιάς της Cayenne (διαβάστε περισσότερα για το νέο μοντέλο πατώντας εδώ) και στο πλαίσιο συνέντευξής του στο περιοδικό Road & Track.

To αιτιολόγησε λέγοντας πως τόσο τα υβριδικά συστήματα, όσο και οι ηλεκτροκινητήρες, έχουν πραγματικά νόημα και μπορούν να πετύχουν τις τιμές που πετυχαίνουν μόνο με τη χρήση αυτόματων κιβωτίων.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς ο ανθρώπινος παράγοντας δεν θα μπορούσε να μιμηθεί τα προηγμένα τεχνολογικά PDK κιβώτια και έτσι ουσιαστικά θα χαράμιζε όσα προσφέρει η υβριδική τεχνολογία.

Ο Döllner είναι μεταξύ άλλων, επικεφαλής της εξέλιξης της 911 και ένα ακόμα στοιχείο που μοιράστηκε και έχει ενδιαφέρον, είναι πως δεν πρόκειται να τη δούμε σε plug-in hybrid έκδοση, παρά την πρόσφατη φημολογία.

Εκτός των παραπάνω, είναι αντιπρόεδρος εξέλιξης της Panamera και είχε ενεργή συμμετοχή σε σημαντικά υβριδικά μοντέλα της Porsche, όπως η 918 και η Panamera Hybrid. Κάτι παραπάνω ξέρει λοιπόν…