Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Ήρθε και video teaser του Mercedes EQ A Concept

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ήρθε και video teaser του Mercedes EQ A Concept

Mercedes Summer

Ήρθε και video teaser του Mercedes EQ A Concept

Mercedes Summer

Μετά την πρώτη teaser φωτογραφία, ήρθε και το πρώτο teaser video του EQ A Concept. Του πρωτότυπου που αποτελεί προπομπό του μοντέλου που θα βρίσκεται στη βάση της γκάμας της ηλεκτρικού παρακλαδιού της Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τι περισσότερο μας δείχνει το video; Πως το EQ A Concept είναι hatchback μοντέλο, όπως μαρτυρά και το όνομά του έχοντας ένα παραλληλισμό με την A-Class. Άρα θα μιλάμε περισσότερο για αντίπαλο του Tesla Model 3 παρά του BMW i3. Όμως αυτό μένει να αποδειχθεί.

Κάποια άλλα στοιχεία που φανερώνονται στο σύντομο video είναι τα LED φωτιστικά σώματα που απλώνονται σε όλο το πίσω μέρος αλλά και το μαύρο πάνελ στο εμπρός μέρος, στο χώρο της γρίλιας. Από εκεί και πέρα, η χαρακτηριστική γαλάζια φωτιστική υπογραφή που μαρτυρά των ηλεκτρικό χαρακτήρα του μοντέλου είναι παρούσα σε κάθε του πλευρά.

Advertisement
Advertisement

Το Mercedes-Benz EQ A Concept εκτιμάται πως θα μπει στην παραγωγή σε ενάμιση χρόνο από τώρα. Θα πατάει στην πλατφόρμα MEA (modular electric architecture) και θα παίρνει ώθηση από έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, που θα περνά την ισχύ στον εμπρός άξονα. Αναμένεται όμως να δούμε και έκδοση μεγαλύτερης ισχύος, που θα φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η πλήρης αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Περισσότερα στο video που ακολουθεί…