Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιπτάμενα καπό ή αλλιώς “αν έχεις τύχη διάβαινε…” (Video)

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιπτάμενα καπό ή αλλιώς “αν έχεις τύχη διάβαινε…” (Video)

ΝΕΑ

Ιπτάμενα καπό ή αλλιώς “αν έχεις τύχη διάβαινε…” (Video)

ΝΕΑ

Μία μικρή απροσεξία θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι τραγικό, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που σας παραθέτουμε παρακάτω. Πρωταγωνιστής ένα αυτοκίνητο που χάνει κυριολεκτικά το καπό του, την ώρα που κινείται σε αυτοκινητόδρομο των Ηνωμένων Πολιτειών. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες, ίσως κάποια στιγμή το έχουμε βιώσει και εμείς. Όχι φυσικά να δούμε το καπό μας να επιδίδεται σε χαμηλές πτήσεις αλλά να μην το κλείσουμε καλά με αποτέλεσμα αυτό να εξέχει ελαφρώς από τις “γραμμές” του αυτοκινήτου. Το λογικό σε αυτή την περίπτωση είναι φυσικά να το… προσέξουμε και αν είμαστε εν κινήσει να σταματήσουμε το συντομότερο δυνατό και να το ασφαλίσουμε όπως πρέπει.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Toyota Camry μάλλον δεν είναι αυτής της λογικής. Αποκλείεται να μην είχε προσέξει ότι το καπό του δεν έχει ασφαλίσει πλήρως, οπότε μάλλον αγνόησε του κινδύνους που δημιουργεί αυτή η απόφαση και συνέχισε το ταξίδι του, ίσως λόγω βιασύνης, ίσως γιατί πίστευε ότι δεν θα προκαλέσει κάποια ζημιά. Το εν λόγω “κομμάτι” από την καταγραφή της διαδρομής από άλλο όχημα, είναι “όλα τα λεφτά” καθώς πιάνει ακριβώς τη στιγμή που το αγανακτησμένο από την αμέλεια του ιδιοκτήτη του… καπό αποχωρίζεται το Camry.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε δεν υπήρξαν θύματα ή άλλες υλικές ζημιές ούτε στο Camry αλλά ούτε και σε άλλους χρήστες του δρόμου συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού που καταγράφει το γεγονός, ο οποίος είδε το καπό να περνά σχεδόν πάνω από το κεφάλι του.

Advertisement
Advertisement