Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Infiniti QX80: Η επιβολή απαιτεί όγκο!

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Infiniti QX80: Η επιβολή απαιτεί όγκο!

ΝΕΑ

Infiniti QX80: Η επιβολή απαιτεί όγκο!

ΝΕΑ

H Infiniti φέρνει στη ζωή το QX80 Monograph concept, το οποίο παρουσίασε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Το πρωτότυπο αφήνει έντονα να εννοηθεί πως αποτελεί τον προπομπό της σειράς QX80 την οποία θα δούμε επίσημα το 2018. Οι αμερικάνικες επιρροές σίγουρα δεν κρύβονται, ακόμη και εκ πρώτης όψεως…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το μεγάλο και πολυτελές όχημα ελεύθερου χρόνου της ιαπωνικής φίρμας αποτελεί σύμφωνα με τους ίδιους «συνδυασμό πολυτέλειας και επιβλητικής παρουσίας έχοντας την απόλυτη έκφραση ενός φουτουριστικού σχεδιασμού».

Με μήκος πέντε μέτρων δεν χωρά αμφιβολία για την επιβλητική παρουσία του στο δρόμο, το πλάτος του ξεπερνά τα 2,04 μέτρα όπως δηλαδή και το ύψος του. Οι μεγάλοι τροχοί και ο όγκος του προϊδεάζουν για ένα πανίσχυρο σύνολο βενζίνης το οποίο κρύβεται κάτω από το εμπρός καπό (5,6 λίτρα V8 με 400 ίππους).

Advertisement
Advertisement

Πατά επάνω στο πάτωμα του προκατόχου του, γιατί σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας, αυτό ικανοποιεί πλήρως τη φιλοσοφία και του νέου μοντέλου, το οποίο υιοθετεί πολυτέλεια, επτά θέσεις στην καμπίνα και πολλές υποσχέσεις για κίνηση παντός εδάφους.

Infinity-QX80-Monograph-concept-tsiro-640