Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτό το εσωτερικό του Tesla Model 3;

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτό το εσωτερικό του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Είναι αυτό το εσωτερικό του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

To πιο μικρό μοντέλο στην γκάμα της Tesla, το Model 3, λανσάρεται την επόμενη χρονιά και έχει σημειώσει ρεκόρ παραγγελιών. Σήμερα αποκαλύπτεται στο διαδίκτυο η πρώτη εικόνα του εσωτερικού του.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου ηλεκτρικού Model 3 ξεκινούν στα τέλη του επόμενου έτους. Παρόλο που το μοντέλο έχει αποκαλυφθεί, σε επίπεδο εξωτερικής σχεδίασης, εδώ και κάποιους μήνες, η εταιρεία κρατά ακόμη «μυστική» την εικόνα του εσωτερικού του. Σήμερα, όμως, κυκλοφόρησε μια νέα ψηφιακή εικόνα στο διαδίκτυο, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις μας δείχνει-επιτέλους-το εσωτερικό του μοντέλου.

Εξ όσων μπορούμε να διακρίνουμε, υπάρχει μια ενιαία κονσόλα και στο κέντρο μια μεγάλη οθόνη που απεικονίζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη  λειτουργία του αυτοκινήτου. Πλήρως ψηφιακός αναμένεται να είναι και πίνακας οργάνων. Πέραν της μινιμαλιστικής σχεδίασης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται πολλές από τις ενδείξεις να εμφανίζονται στον οδηγό με head-up display. Η βασική τιμή του Model 3 ορίζεται στα 35.000 δολάρια και ήδη οι παραγγελίες του έχουν ξεπεράσει τις 300.000. Σημειώνουμε ότι η Tesla υπόσχεται αυτονομία κοντά στα 350 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement