Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό το επόμενο Leon;

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό το επόμενο Leon;

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό το επόμενο Leon;

ΝΕΑ

Η Seat, όπως διέρρευσε τελευταία, σκοπεύει μέχρι και το 2020 να εντάξει στην παραγωγή της έξι νέα μοντέλα, από τα οποία θα ξεχωρίζουν τα crossover, η ηλεκτρική τεχνολογία καθώς και ο πυλώνας των πωλήσεων της, το νέο Leon, αυτή τη φορά και σε ηλεκτρική έκδοση, μάλιστα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ισπανικής φίρμας αναμένεται να οικοδομηθεί επάνω στην MED πλατφόρμα του Group Volkswagen κάτι που θα συμβεί πιθανότατα το 2019. Η αυτονομία του ενδέχεται να προσεγγίζει τα 500 km. Το σημαντικότερο νέο πάντως είναι πως το νέο Leon, η νέα γενιά του οποίου θα παρουσιαστεί επίσημα σε τρία χρόνια από σήμερα, το 2020, θα διατίθεται σε plug-in υβριδική έκδοση, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ μέχρι τώρα. Το μικρομεσαίο της Seat θα σφύζει από τεχνολογία, χωρίς παράλληλα να απαρνείται το σχεδιαστικό κώδικα της φίρμας αλλά και τον σπορτίφ προσανατολισμό, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Επίσης στα σχέδια της εταιρίας είναι η ηλεκτρική τεχνολογία να επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα, όπως είναι το Ateca, ή η σειρά Cupra που τώρα είναι συνώνυμο των hard core επιδόσεων. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση των πλάνων της φίρμας.

Advertisement
Advertisement