Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ηλεκτρικό Citigo της Skoda

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ηλεκτρικό Citigo της Skoda

ΝΕΑ

To ηλεκτρικό Citigo της Skoda

ΝΕΑ

Η Skoda θα μπει δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στα επόμενα χρόνια, με το πλάνο της να περιλαμβάνει 5 αμιγώς ηλεκτρικά & plug-in hybrid μοντέλα μέχρι το 2025.

Advertisement
Advertisement


Mε αφορμή την πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρωτότυπου Vision E στην έκθεση της Σαγκάη, ο επικεφαλής της Skoda ξεκαθάρισε μιλώντας σε Μέσα ορισμένα πράγματα σχετικά με τα «ηλεκτρικά» πλάνα της εταιρείας.

Ο Bernhard Maier επιβεβαίωσε πως μέχρι το 2025 η Skoda θα έχει 5 ηλεκτρικά plug-in υβριδικά μοντέλα στην γκάμα της. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι το Citigo και θα λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του 2019. Έτσι, η επόμενη γενιά του μίνι μοντέλου θα λάβει τα μηχανικά μέρη του VW e-up! και θα προσφέρει αυτονομία κίνησης 160 χιλιομέτρων περίπου.

Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή το 2020, θα έχουμε το λανσάρισμα της έκδοσης παραγωγής του Visio E concept και μετέπειτα θα ακολουθήσει η plug-in version της επόμενης γενιάς της Superb. Οι φήμες αναφέρουν ότι μέχρι το 2025 η Skoda θα μας παρουσιάσει, επίσης, μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Fabia και μια υβριδική έκδοση της νέας γενιάς του Rapid.

Advertisement
Advertisement