Πως θα ήταν ένα φουτουριστικό φορτηγό από την Audi; | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Πως θα ήταν ένα φουτουριστικό φορτηγό από την Audi;

Πώς θα σας φαινόταν ένα ηλεκτρικό φορτηγό από την Audi, πλήρως αυτόνομο και με σχεδίαση όπως αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες;

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Όχι δεν πρόκειται για ένα βαρύ επαγγελματικό όχημα παραγωγής από την Audi. Άλλωστε το VW Group διαθέτει τις Man & Scania για αυτή την κατηγορία οχημάτων. Οι συγκεκριμένες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες είναι μια πρόταση για το πώς οραματίζονται ένα μελλοντικό φορτηγό από τη Audi, δύο ανεξάρτητοι σχεδιαστές (Artem Smirnov & Vladimir Panchenko). Το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ίσως το VW Group θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη.

Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο project αφορά ένα πλήρως αυτόνομο φορτηγό, το οποίο κινείται με ηλεκτρική ενέργεια. Οι μπαταρίες βρίσκονται κάτω από τον τράκτορα και μπορούν να αλλάζουν εύκολα, ώστε το όχημα να συνεχίζει απρόσκοπτα τη διαδρομή του. Παράλληλα, οι εν λόγω σχεδιαστές φρόντισαν να προσδώσουν στο όχημα ένα αεροδυναμικό σχήμα, όπου ξεχωρίζει η εμπρόσθια μεγάλη γυάλινη επιφάνεια, αλλά και οι εντυπωσιακές ζάντες.

Log In or Create an account