Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador

ΝΕΑ

Ηλεκτρική Lamborghini, διάδοχος της Aventador

ΝΕΑ

Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από την παρουσίαση της Aventador και είναι πλέον καιρός για την ανανέωση του μοντέλου από τη Lamborghini. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα του να παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης της σε υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται και η αμιγώς ηλεκτρική.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Το 2011 είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Από τότε, τα 7 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, φέρνουν την ανάγκη της αντικατάστασης πιο κοντά από ποτέ. Μιλώντας για το θέμα της αντικατάστασης της Aventador, ο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani, άφησε να… «αιωρείται» ως ενδεχόμενο, το να έχουμε ηλεκτρικό αντικαταστάτη του μοντέλου.

Lamborghini-Aventador-boi-530

Στο περιθώριο της NAIAS, ο Reggiani υπογράμμισε πως πρέπει να αποφασιστεί το μέλλον για τα υπεραυτοκίνητα σε σχέση με τη χρήση των υβριδικών πλατφόρμων. Η πρόκληση για την επόμενη γενιά της Aventador, έχει να κάνει με το επιπλέον βάρος από τους συσσωρευτές και το πόσο επηρεάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Σε μια αποστροφή του λόγου του, έκανε αναφορά στο V12 σύνολο που θεωρείται βέβαιο πως θα εξακολουθήσει να είναι αυτό που θα δίνει κίνηση και στην επόμενη γενιά του μοντέλου. Οι φήμες ωστόσο που ακολουθούν το αυτοκίνητο, εμπλέκουν όλο και περισσότερο την πιθανότητα παρουσίασής του σε υβριδική μορφή, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης.

Advertisement

Lamborghini-Aventador-boi-640