Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο πολυτελές crossover της Lexus

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο πολυτελές crossover της Lexus

ΝΕΑ

Ιδού το νέο πολυτελές crossover της Lexus

ΝΕΑ

Η Lexus αποκάλυψε πρόσφατα το εντυπωσιακό πρωτότυπο LF-1 Limitless στο Detroit Auto Show στη Βόρεια Αμερική και είναι γεγονός πως τα στελέχη της δεν μπορούν καν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους στο σενάριο το συγκεκριμένο μοντέλο να ενταχθεί στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lexus της Βόρειας Αμερικής, Jeff Bracken, “Πρέπει να κατασκευάσουμε αυτό το όχημα.” Η Wards Auto αναφέρει ότι αργότερα διευκρίνισε τη δήλωσή του λέγοντας ότι δεν ήταν ανακοίνωση ένταξης του μοντέλου στην παραγωγή, αλλά παρ ‘όλα αυτά “δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι αν καταφέρουμε τελικά να συμπεριλάβουμε αυτό το όχημα στην παραγωγή μας“.

Lexus-Limitless-Concept-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Lexus προσφέρει ήδη το συμπαγές NX αλλά και το μεγαλύτερο RX, ωστόσο, είναι γεγονός πως η ιαπωνική εταιρεία δεν διαθέτει κάποιο κατάλληλο crossover στη γκάμα της, προκειμένου να ανταγωνιστεί ευθέως τα πολυτελή Audi Q7 αλλά και Mercedes-Benz GLS. Ο Bracken αναφέρει πως αυτό αντιπροσωπεύει ένα κενό στη σειρά προϊόντων, οπότε μια έκδοση παραγωγής του συγκεκριμένου πρωτότυπου θα ήταν μια “τεράστια προσθήκη για εμάς“. Συνέχισε να λέει ότι “χρειαζόμαστε απολύτως αυτό το όχημα” και σημείωσε τέλος πόσες πωλήσεις η εταιρεία χάνει τώρα που δεν διαθέτει στη φαρέτρα της ένα μοντέλο σαν το νέο LF-1.

Lexus-Limitless-Concept-tsiro-640

Η Lexus προσφέρει επίσης σήμερα τα GX και LX, αλλά δεν θα ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία σε μια πιθανή εναλλακτική λύση στις προτάσεις που ήδη υφίστανται. Η Cadillac, για παράδειγμα, αναμένεται να εισαγάγει ένα crossover επτά θέσεων το 2019 το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το δημοφιλές Escalade.