Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση G-Class από Brabus- Buscemi

Ελλάδα 6:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση G-Class από Brabus- Buscemi

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση G-Class από Brabus- Buscemi

ΝΕΑ

Η συνεργασία της Brabus που έχει επισήμως το ρόλο του βελτιωτή των Mercedes, με την Buscemi που ειδικεύεται στην παραγωγή casual αθλητικών παπουτσιών και αξεσουάρ, έδωσε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών πάνω σε μια G-Class.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Καθώς η εμπορική πορεία της G-Class τελειώνει, βλέπουμε όλο και περισσότερες ειδικές εκδόσεις του θρυλικού μοντέλου της Mercedes. Η πιο πρόσφατη από αυτές, είναι το προϊόν της συνεργασίας μεταξύ των Brabus και Buscemi.

b17aa0571-boi-530

Και αν την πρώτη τη γνωρίζουμε, ήρθε μάλλον η ώρα να μάθουμε και τη δεύτερη. Η Buscemi λοιπόν, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή ακριβών αθλητικών παπουτσιών- όχι για τη χρήση που προορίζονται τα κοινά αθλητικά παπούτσια, παρά μόνο για μοδάτες εμφανίσεις στην καθημερινότητα (του Ντουμπάι).

Advertisement

b17aa0615-boi-640c

car_banner_articles

Advertisement

Το προϊόν της συνεργασίας είναι αυτή η ειδική έκδοση της G63 με το body kit που δίνει έξτρα πόντους στο πλάτος του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Η πολυτέλεια ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, με τα δέρματα και τις κόκκινες ραφές σε κοινή θέα.

b17aa0568boi-640d

Κάτω από το εμπρός καπό, η Brabus φυσικά έκανε τα δικά της, με τον twin-turbo V8 6λιτρο κινητήρα να αποδίδει 838 ίππους. Οι ζάντες είναι 23 ιντσών και φροντίζουν για την πρόσφυση, προκειμένου να περάσει όλη αυτή η δύναμη και η ροπή (148 kgm είναι αυτά…) στο δρόμο.

Advertisement

b17aa0625-boi-640a

Παρά τα 2.555 κιλά του μοντέλου, η Brabus ισχυρίζεται πως τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,0” και η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 260 χλμ./ώρα.

b17aa0620-boi-640b

Η Brabus έφερε αυτό το δείγμα στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντουμπάι, με τιμή προ φόρων τα 410.000 ευρώ. Ωστόσο, αν αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται και ένα σετ αποσκευών από την Buscemi, καθώς και δύο ζεύγη αθλητικών παπουτσιών.