Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Το ιδανικό… κλίμα εντός του Volkswagen Tiguan

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ιδανικό… κλίμα εντός του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Το ιδανικό… κλίμα εντός του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Καθώς ειδικά όσοι ζουν και εργάζονται σε αστικό κλοιό περνούν πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, η ευεξία εντός καμπίνας αποτελεί προτεραιότητα αφού συνεισφέρει και στην ασφάλεια. Πόσο μάλλον εν μέσω του ελληνικού καυτού καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Volkswagen Tiguan απολαμβάνει κανείς την ευρυχωρία, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ευχάριστη σχεδίαση, όμως υπάρχει ένα ακόμα ατού στο οποίο πρέπει να σταθούμε κι αυτό είναι το σύστημα κλιματισμού του εν λόγω μοντέλου.

Μία ευχάριστη θερμοκρασία μπορεί να συμβάλλει στο να διατηρεί ο οδηγός τη συγκέντρωση και τους χρόνους αντίδρασής του. Το σύστημα κλιματισμού Air Care Climatronic καθιστά τον έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου ακόμη πιο εύκολο καθώς δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό, στον συνοδηγό και στους πίσω επιβάτες να ρυθμίζουν τη δική τους προτιμώμενη θερμοκρασία.

Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου καταγράφει όλες τις βασικές μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένης της θέση του ήλιου, της ποσότητας άμεσης ηλιακής ακτινοβολίας και της εξωτερικής θερμοκρασίας και προσαρμόζει την παροχή κρύου αέρα ανάλογα. Τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες θα χαρούν να ακούσουν ότι το σύστημα διαθέτει αντιαλλεργικό φίλτρο εκτός από την αυτόματη ανακύκλωση του αέρα.

Advertisement
Advertisement

Tiguan-clima640