Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo αποκαλύπτει το νέο V60

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo αποκαλύπτει το νέο V60

ΝΕΑ

Η Volvo αποκαλύπτει το νέο V60

ΝΕΑ

Mετά από πολλές teaser εικόνες και videos, η Volvo μας παρουσιάζει τη νέα γενιά του V60 η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

H σουηδική φίρμα αποκαλύπτει την πιο πρακτική της πρόταση στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών μοντέλων, με τις πρώτες επίσημες εικόνες του V60 να έρχονται στη δημοσιότητα. Σημειώστε πως η αποκάλυψη των νέων S60 και V60 Cross Country αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα γενιά του μοντέλου υιοθετεί την τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της Volvo (βλέπουμε πολλές ομοιότητες με το XC60) και έτσι έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά ελκυστικό στέσιον βάγκον αμάξωμα. Γνώριμη είναι και η εικόνα του εσωτερικού όπου και πάλι στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Volvo το νέο V60 διαθέτει ένα αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (Audi A4 Avant, Mercedes C-Class Estate & BMW 3 Touring) και το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 529 λίτρων. Και σε αυτή την περίπτωση, οι Σουηδοί έχουν φροντίσει να εξοπλίσουν το μοντέλο τους με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (City Safety, Pilot Assist και πολλά ακόμη).

2018-VolvoV60-40-1

2018-volvo-v60

Advertisement

2018-VolvoV60-41-1

Στην κορυφή της γκάμας των μηχανικών συνόλων βρίσκουμε δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις οι οποίες συνδυάζονται με 2λιτρο τούρμπο μοτέρ βενζίνης. Η Τ6 version έχει ισχύ 340 ίππων συνδυαστικά & 590 Nm ροπής και η T8 αποδίδει 390 άλογα.

Advertisement