Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota θα παρουσιάσει το FT-AC

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota θα παρουσιάσει το FT-AC

ΝΕΑ

Η Toyota θα παρουσιάσει το FT-AC

ΝΕΑ

Η Toyota έχει ήδη στα σκαριά ένα πολύ ενδιαφέρον concept το οποίο αποκαλεί FT-AC και κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (LA Auto Show) εντός του μήνα, με την εταιρεία να απελευθερώνει μια πρώτη εικόνα σε μορφή teaser.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Κρίνοντας αποκλειστικά από τη φωτογραφία, το νέο Future Toyota Adventure Concept (FT-AC) φαίνεται να είναι ένα είδος hardcore off road, με πλήρη φώτα οροφής LED και μερικές περίεργες επεκτάσεις φτερών που δεν εδράζονται στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο αμάξωμα. Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε, αν η νέα φιλοσοφία Adventure της Toyota, αφορά ένα ημιφορτηγό με μορφή pick up ή ένα μεγάλο SUV. Συγκρίναμε τη φωτογραφία αμέσως με το Land Cruiser, το Tacoma ακόμη και το HiLux, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι κρύβεται πίσω από τις σκιές.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Αυτό που γνωρίζουμε πάντως, είναι ότι η Toyota εργάζεται εντατικά για τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των 4Runner, Sequoia και Tundra, οι οποίες πιθανότατα θα λάβουν μια νέα υβριδική επιλογή κινητήρα. Το νέο concept με τη σειρά του, θα μπορούσε να αναδείξει μερικές από αυτές τις επερχόμενες αλλαγές στο σχεδιασμό. Η Toyota θα αποκαλύψει το νέο FT-AC στις 30 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του Auto Show του Λος Άντζελες σε λίγες μέρες, ένα event από το οποίο θα έχουμε διαρκής ενημέρωση, οπότε μείνετε συντονισμένοι…