Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η “σπορ στροφή” της Toyota

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η “σπορ στροφή” της Toyota

ΝΕΑ

Η “σπορ στροφή” της Toyota

ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα στόλο νέων σπορ αυτοκινήτων που θα λειτουργήσει ως το αντίστοιχο τμήμα της φίρμας με τη σειρά Lexus F. Καιρός ήταν, γιατί δεν είναι ψέμα πως έχει συνδέσει το όνομα της τα τελευταία χρόνια μόνο με οικογενειακές κατασκευές.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Automotive News αναφέρει ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να συνθέσει τη σειρά της με πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα και ότι το πρώτο ολοκαίνουργιο μοντέλο στην οικογένεια θα είναι η πολυαναμενόμενη Toyota Supra.

Οι λεπτομέρειες παραμένουν λίγες για τη νέο Supra, αλλά πιστεύεται ότι είναι μόνο ένα από τα πολλά σπορ αυτοκίνητα που η Toyota σκοπεύει να ανακοινώσει στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα. Πέρα από την προσθήκη εξατομικευμένων σπορ αυτοκινήτων στη σειρά, η αυτοκινητοβιομηχανία θα ενισχύσει την οικογένεια των μοντέλων GRMN μετά την αποκάλυψη του Yaris GRMN νωρίτερα αυτό το έτος.

Advertisement
Advertisement

Toyota-Sports-Cars-tsiro-640

Είναι πιθανό ότι πέρα από την αναγέννηση της Supra, η Toyota θα μπορούσε να αναβιώσει το MR2 και να ξεκινήσει ένα δεύτερο σπορ αυτοκίνητο με ενθουσιασμό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια της Toyota τις προσεχείς εβδομάδες.