Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η SEAT μας προϊδεάζει για το νέο Tarraco

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η SEAT μας προϊδεάζει για το νέο Tarraco

ΝΕΑ

Η SEAT μας προϊδεάζει για το νέο Tarraco

ΝΕΑ

Με ένα video που ανέβασε στο twitter η SEAT προϊδεάζει για το νέο μεγάλο SUV της, Tarraco που αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το video που κυκλοφόρησε αυτή τη φορά η SEAT για να κεντρίσει το ενδιαφέρον σχετικά με το νέο Tarraco φυσικά δεν αποκαλύπτει και πολλά για το αυτοκίνητο όμως σίγουρα δείχνει μια άκρως καλλιτεχνική προσέγγιση. Η φράση που συνόδευε το video ήταν: «Τι συμβαίνει όταν αμφισβητείς τα πάντα; Προκύπτει κάτι εντελώς νέο».

seat_tarraco_024567654harpi530

Το video διάρκειας 49 δευτερολέπτων εκτός από την καλλιτεχνική του φιλοσοφία μας δίνει μια ιδέα της φιγούρας του Tarraco το οποίο εμφανίζεται για λίγο καλυμμένο από ένα πέπλο αφήνοντας να φανούν ουσιαστικά μόνο το διάγραμμα των φώτων και ελάχιστα από τη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για το Tarraco το μεγάλο SUV της SEAT θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων. Θα έχει μεταξύ άλλων τους γνωστούς TSI και TDI του ομίλου ενώ αναμένεται και υβριδική plug-in έκδοση.

Το Tarraco που αναμένεται στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι τον Οκτώβριο, θα είναι το πρώτο από τα έξι νέα μοντέλα της SEAT μέχρι το 2020 μεταξύ των οποίων εντελώς νέα όπως το εν λόγω SUV ή ανανεωμένες εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων.