Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρόταση για μια Mercedes-Maybach Coupe Crossover

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρόταση για μια Mercedes-Maybach Coupe Crossover

ΝΕΑ

Η πρόταση για μια Mercedes-Maybach Coupe Crossover

ΝΕΑ

Μετά το πρωτότυπο Ulitmate Luxury Concept που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες η Mercedes-Maybach μπαίνει στο στόχαστρο των σχεδιαστών που καταθέτουν την πρότασή τους για ένα υπερπολυτελές coupe crossover.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός πως το Ultimate Luxury Concept δεν έτυχε ιδιαίτερα θετικών αντιδράσεων κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας της σιλουέτας του σε σχέση με τα δεδομένα της κατηγορίας των SUV καθώς ουσιαστικά πρόκειται για ένα υπερυψωμένο sedan.

Αυτό ίσως να έδωσε το έναυσμα σε διάφορους σχεδιαστές για τη δημιουργία μιας πρότασης που θα ήταν πιο κοντά στα γνωστά δεδομένα. Μεταξύ αυτών και ο Dongwon Lee ο οποίος σχεδίασε ένα τρίθυρο SUV με στοιχεία εμπνευσμένα από τις Maybach S-Class, Vision 6 και την GLE Coupe.

mercedes-maybach-suv-render-73456765harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα δείχνει σίγουρα άκρως εντυπωσιακό, συνδυάζοντας το δυναμισμό με το κύρος που αρμόζει σε μια δημιουργία με το όνομα της Maybach. Χαρακτηριστικές είναι οι τεράστιες εμπρός γρίλιες, οι μεγάλοι αεραγωγοί, τα φουσκωμένα φτερά καθώς και η έντονη κλίση του παρμπρίζ ενώ στο πίσω μέρος ιδιαίτερα πρωτοποριακό δείχνει το διπλό πίσω τζάμι.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε σχέση με το SUV που η Mercedes-Maybach προτίθεται να δημιουργήσει προκειμένου να προκαλέσει τις Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan.

mercedes-maybach-suv-render-73456765harpi640