Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο ποθητή Porsche Macan…

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο ποθητή Porsche Macan…

ΝΕΑ

Η πιο ποθητή Porsche Macan…

ΝΕΑ

Η πιο ισχυρή από πλευράς ισχύος Porsche Macan, αποκτά πλέον τη δική της έκδοση Porsche Exclusive, προσφέροντας τώρα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και, εξ ολοκλήρου, αποκλειστικότητα για τον διακεκριμένο πελάτη. Εν αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition (μιλάμε για ένα μακρύ όνομα …) θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες χώρες με το twin turbo 3.6-λίτρων V6 κινητήρα με ισχύ 440 ίππους.

Αποκλειστικές πινελιές συναντάμε εντός και εκτός, συμπεριλαμβανομένων του φημισμένου φινιρίσματος αλλά και των αποχρώσεων της εταιρίας, τα οποία είναι βέβαια προαιρετικά, όπως το υπέροχο Voodoo Blue που απεικονίζεται εδώ.

Advertisement
Advertisement

Ένα σύνολο τροχών 21 ιντσών της 911 Turbo Design με τις πλευρικές ακτίνες σε μαύρο γυαλιστερό μαζί με τους προβολείς LED και τα χρωματισμένα πίσω φώτα αποτελούν μέρος του βασικού πακέτου Macan Turbo, με την Exclusive Edition να υιοθετεί επίσης πρόσθιο σπόιλερ, πίσω ποδιά αλλά και διακριτικές λεπτομέρειες σε Carmine Red.

Porsche-MacanTurboExclusive-tsiro-640

Το εσωτερικό διαθέτει ένα συνδυασμό σε μαύρο-κόκκινο φόντο, οι δερμάτινες επενδύσεις είναι Alcantara και Garnet Red detailing, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών κόκκινων στοιχείων στα μπροστινά καθίσματα. Εντυπωσιακές ραφές, κεντημένα γράμματα “turbo” στα προσκέφαλα, τις ζώνες ασφαλείας, τη στεφάνη του χρονόμετρου Sport Chrono αλλά και στο κλειδί του αυτοκινήτου ολοκληρώνουν την εικόνα.

Advertisement

Ο twin turbo 3.6 λίτρων V6 προέρχεται από τη Macan Turbo με το πακέτο Performance να παράγει 440 ίππους, 40 περισσότερους από την κλασική Macan Turbo. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 600 Nm και διατίθεται από τις 1.500 έως τις 4.500 rpm. Το 0-100 διαρκεί 4,4 sec ενώ η τελική ταχύτητα προσεγγίζει τα 272 km/h.

Porsche-MacanTurboExclusive-inter-tsiro-640

Advertisement

Η νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα και μπορεί να παραγγελθεί αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018, όπου οι ιδιοκτήτες θα λάβουν πρόσκληση για μια προσωπική εμπειρία οδήγησης στο Porsche Experience Centre στο Silverstone.