Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο γρήγορη νύφη όλων των εποχών!

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο γρήγορη νύφη όλων των εποχών!

ΝΕΑ

Η πιο γρήγορη νύφη όλων των εποχών!

ΝΕΑ

Ο Μάρο Ένγκελ κατέκτησε το ρεκόρ του ταχύτερου νυφικού αυτοκινήτου στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Ο 32χρονος Γερμανός οδηγός, της Mercedes στο DTM παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Στέφι τις προηγούμενες μέρες. Πήγαν στην εκκλησία με την Mercedes AMG C 63 DTM.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν μερικές συνεννοήσεις πρώτα. Ο ίδιος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις.

Πως ήταν ο γάμος σου Μάρο;
Ήταν όμορφα η μέρα κύλησε φανταστικά. Μας έκανε το χατίρι ο καιρός είχε λιακάδα. Ήταν πιο ωραία απ’ ότι είχαμε ονειρευτεί. Ιδιαίτερη μέρα απίστευτη εμπειρία είμαι ευτυχισμένος.

Advertisement
Advertisement

Είχες ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο για το γάμο, την αγωνιστική Mercedes AMG C63 DTM. Πως ήταν;
Όταν μας το πρόσφεραν από την ομάδα ξετρελαθήκαμε. Ήταν τελείως τρελό να φύγουμε από την εκκλησία με την αγωνιστική Mercedes AMG C63 DTM μαζί με τη γυναίκα μου. Βρισκόμασταν σ’ ένα στενό δρόμο σε ψαροχώρι. Το μόνο θέμα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να μιλάμε και πολύ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού γιατί το αγωνιστικό έχει θόρυβο. Το ξέραμε όμως αυτό και δε μας ένοιαζε. Ήταν μια μοναδική εμπειρία κανείς δεν έχει αντίστοιχη. Πραγματικό νοκ – άουτ.



Πως αντέδρασε αρχικά στην ιδέα η γυναίκα σου;
Ήξερα ότι δεν είναι εύκολο. Το αγωνιστικό έχει ζέστη, δεν είναι εύκολο να μπεις και να βγεις. Η ίδια ενθουσιάστηκε. Ντύσαμε τα καθίσματα με επένδυση και τα κατάφερε με λίγη βοήθεια από μένα. Ήταν συμβολική η παρουσία ενός αγωνιστικού DTM στο γάμο μας γιατί γνωριστήκαμε μέσω του DTM, στο DTM.

Advertisement

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την ημέρα του γάμου…

Advertisement