Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 508 SW: Δυναμικό και πρακτικό

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 508 SW: Δυναμικό και πρακτικό

ΝΕΑ

Peugeot 508 SW: Δυναμικό και πρακτικό

ΝΕΑ

Μετά το 508 sedan που παρουσιάστηκε στη Γενεύη η Peugeot αποκαλύπτει τη station wagon εκδοχή του μεγάλου μοντέλου της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στόχος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η αναβάθμιση της χρηστικότητας χάρη στην αύξηση των διαστάσεων των εσωτερικών χώρων αλλά και των επιλογών εσωτερικής διαμόρφωσης. Eπίσης, το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 530 λίτρων.

 

Βασικό στοιχείο είναι πως έχει διατηρηθεί ο δυναμισμός και η κομψότητα του σχεδιασμού με τον πίσω ενιαίο όγκο να έχει προσαρμοστεί αρμονικά στην υπόλοιπη σιλουέτα του 508. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τη sedan έκδοση ενώ όπως σε όλα τα σύγχρονα Peugeot το 508 SW διαθέτει το γνωστό πλέον i-Cockpit με την ψηφιακή οθόνη 12.3 ιντσών στον πίνακα οργάνων και την δεύτερη οθόνη αφής 10 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Η πολύ καλή ποιότητα υλικών όπως και η προηγμένη τεχνολογία των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού αλλά και της ψυχαγωγίας θα συγκαταλέγονται μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του 508 SW.

Advertisement
Advertisement

Οι κινητήρες θα είναι όμοιοι με αυτούς της έκδοσης sedan οπότε βασικά σύνολα θα είναι ο 1.6 turbo βενζίνης με 180 και 225 ίππους και πετρελαίου με 130 ίππους ενώ εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων θα είναι διαθέσιμο και ένα αυτόματο οκτώ σχέσεων. Μάλιστα από το δεύτερο μισό του 2019 αναμένεται να υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση. Η επίσημη παρουσίαση του 508SW θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι και οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019.

Advertisement