Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 3 έρχεται το 2019

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW Σειρά 3 έρχεται το 2019

ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 3 έρχεται το 2019

ΝΕΑ

Οι Γερμανοί θα μας παρουσιάσουν την 7η γενιά της Σειρά 3 στις αρχές του 2019. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που γνωρίζουμε, οι Γερμανοί έχουν στόχο να τοποθετηθούν στην κορυφή της μεσαίας premium κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement


H BMW Σειρά 3 βρίσκεται στην αγορά από το 2012 και πριν από 2 περίπου ανανεώθηκε αισθητικά. Για τις αρχές του 2019 η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να λανσάρει την έβδομη κατά σειρά γενιά του πολυτελούς μεσαίου μοντέλου, που όπως μας πληροφορούν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης θα είναι πιο ολοκληρωμένη από πότε.

Στα χαρακτηριστικά της επόμενης BMW Σειρά 3 εντάσσεται και η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας, που θα της προσδώσει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως το βάρος της θα μειωθεί λόγω χρήσης νέων υλικών. Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου θα ενταχθούν όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της εταιρείας, ενώ θα υπάρξει και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, η BMW θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με περαιτέρω υβριδικές, plug-in εκδόσεις (αργότερα και μια αμιγώς ηλεκτρική), ενώ η λίστα των μοτέρ θα συμπληρώνεται με τους νεότερους 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων turbo κινητήρες της εταιρείας.

Πηγή: Αutocar