Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW M2 Competition θα ενθουσιάσει άπαντες

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW M2 Competition θα ενθουσιάσει άπαντες

ΝΕΑ

Η νέα BMW M2 Competition θα ενθουσιάσει άπαντες

ΝΕΑ

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό τα πλάνα της BMW για την δημιουργία μίας νέας και ακόμη πιο ισχυρής έκδοσης της M2, η οποία θα φέρει τον κωδικό Competition και αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα από την φίρμα του Μονάχου.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, η BMW δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο της υψηλών επιδόσεων μοντέλο. Χάρη όμως σε μία φωτογραφία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και που έδειχνε ένα μέρος της εμπρός μάσκας της M2 Competition, ένας μέλος του blog Bimmer Post δημιούργησε ένα ζευγάρι ψηφιακών φωτογραφιών που απεικονίζουν το εμπρός μέρος.

2018-bmw-m2-facelift-spy-shots--image-via-s-baldauf-sb-medien_100605824_h-chariatis-530

Δεδομένου ότι η BMW M2 Competition θα βασίζεται στο ανανεωμένης γενιάς μοντέλο LCI, θα διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες M2 στα επανασχεδιασμένα, στις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και στην πιο επιθετική μάσκα. Οι αλλαγές όμως δεν θα περιοριστούν στα παραπάνω, καθώς η κορυφαία εκ των M2 θα φορά νέες ζάντες, ενώ τα καλύμματα των καθρεπτών θα είναι κατασκευασμένα από carbon. Νέος θα είναι ο πίσω διαχύτης, οι απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και η αεροτομή.

Advertisement

BMW-M2-Competition-Renderings-1-chariatis-640

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές η συγκεκριμένη έκδοση θα διαθέτει τον τρίλιτρο εξακύλινδρο εν σειρά twin-turbo κινητήρα της M4, ο οποίος θα φτάνει σε ισχύ τους 405 PS (σε σύγκριση με τους 370 PS της απλής Μ2). Aπό εκεί και πέρα θα υπάρξουν σημαντικές επεμβάσεις στην ανάρτηση, στα φρένα και στους τροχούς, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την γενικότερη αναβάθμιση στην ιπποδύναμη και τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Advertisement