Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mopar μεταμορφώνει τα μοντέλα της FCA

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mopar μεταμορφώνει τα μοντέλα της FCA

ΝΕΑ

Η Mopar μεταμορφώνει τα μοντέλα της FCA

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Mopar θα ανακοινώσει επίσημα μια σειρά από νέα εξαρτήματα επιδόσεων για τις Fiat, η Alfa Romeo και Jeep. Μοντέλα όπως το Renegade και το Fiat 124 θα υποστούν γαργαλιστικές προσθήκες, οι οποίες κυμαίνονται από μικρές οπτικές αναβαθμίσεις μέχρι βελτιώσεις σε επίπεδο επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για τη Jeep, η μάρκα θα διαθέτει τέσσερα προσαρμοσμένα μοντέλα Mopar. Το πρώτο θα είναι ένα όμορφο καινούργιο Wrangler Sahara, που θα έχει βαφτεί σε Steel Blue Metallic και θα φορά στο αμάξωμα μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά off-road. Σκαλοπάτια, ζάντες και άλλες λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε περιπέτεια. Θα υπάρχουν επίσης μερικά αυτοκόλλητα “1941” αλλά και “Moab” στο εξωτερικό, δίνοντας μια ακόμη πιο ρετρό ατμόσφαιρα. Ένα αναθεωρημένο Renegade θα είναι επίσης στο περίπτερο της Jeep, σε απόχρωση Hyper Green, λίγο υπερυψωμένο, με ζάντες 16 ιντσών και μια επιλογή αξεσουάρ εκτός δρόμου παρόμοια με το Wrangler. Το Compass Trailhawk και το Grand Cherokee Trailhawk θα είναι τα τελευταία δύο προϊόντα της Jeep με αξεσουάρ Mopar, το καθένα με ελαφρές επιλογές προσαρμογής, παρόμοιες με εκείνες του Renegade.

Mopar-geneva-motor-show-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Εκτός της Jeep, η Alfa Romeo και η Fiat θα παρουσιάσουν επίσης μερικά μοναδικά αξεσουάρ Mopar στη Γενεύη. Η Stelvio θα ενημερωθεί με μια εξωτερική επεξεργασία που θα ονομάζεται “Color Line”, η οποία θα περιλαμβάνει νέα καλύμματα καθρεπτών, προσαρμοσμένη μπροστινή μάσκα “V”, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Μια παρόμοια επεξεργασία θα δύναται να υιοθετήσει και η Quadrifoglio, η οποία αποκτά ένα μοναδικό πακέτο “NRING” με εξωτερικές λεπτομέρειες ανθρακονημάτων περιμετρικά.

Η Fiat, παράλληλα με το ντεμπούτο του 124 GT, θα παρουσιάσει το Spider S-Design. Η ειδική σειρά βασίζεται στην απόχρωση Lusso διαθέτοντας μοναδικά στιλιστικά στοιχεία που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Mopar. Οι ζάντες των 17 ιντσών, το σήμα της ιταλικής σημαίας αλλά και οι λωρίδες στις πλευρές του αμαξώματος, είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία πλέον. Έτσι, όποια και αν είναι η επιλογή σας, η Mopar έχει πολλά να σας δείξει στη Γενεύη.