Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo

VW POLO

Οι Mobile online υπηρεσίες του VW Polo

VW POLO

Σε μία εποχή όπου η αυξημένη δυνατότητα συνδεσιμότητας αποτελεί μία από τις βασικές αρετές που καλείται να έχει ένα αυτοκίνητο πόλης, το νέο Volkswagen Polo μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Ακολουθούν τρεις δυνατότητες που μπορούν να έχουν οι κάτοχοι του γερμανικού μοντέλου, που θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Advertisement
Advertisement

Car-Net “Guide & Inform”
Car-Net είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί η Volkswagen για τη σύνδεση του αυτοκινήτου σας με το internet. Οι συγκεκριμένες mobile online υπηρεσίες περιλαμβάνουν μια σειρά από πρακτικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η υπηρεσία Car-Net “Guide & Inform” διατίθεται σε συνδ υασμό με το προαιρετικό σύστημα ραδιοπλοήγησης “Discover Media”. Το ότι είστε συνδεδεμένοι στο internet σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε σχεδον σε πραγματικό χρόνο που υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και που η κίνηση είναι άνετη. Επιπλέον, η διαδρομή σας προσαρμόζεται στα δεδομένα αυτά, αυτόματα.Αφήστε το Car-Net να αναζητήσει σημεία ενδιαφέροντος και ανακλύψτε νέα εστιατόρια, χάρη στην online αναζήτηση POI. Μπορείτε να εντοπίσετε και άλλα ενδιαφέροντα σημεία όπως ξενοδοχεία, πρατήρια, ή νέα σινεμα – το internet είναι γεμάτο ενδιαφέροντα χρήσιμα στοιχεία.

polo-2017-appconnect2-640

Car-Net App-Connect
Με την προαιρετική υπηρεσία Car-Net App-Connect μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το κινητό σας με το προαιρετικό ηχοσύστημα «Composition Media» ή το σύστημα ραδιοπλοήγησης «Discover Media», επίσης διαθέσιμο προαιρετικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές του κινητού σας μέσω της οθόνης αφής του συστήματος. Εκτός του ότι η χρήση τους γίνεται πιο εύκολη, αυτές οι υπηρεσίες επεξεργάζονται και παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν κάθε διαδρομή πιο άνετη και διασκεδαστική. Η Volkswagen παρέχει μέσω του Car-Net τρεις καινοτόμες τεχνολογίες με τις οποίες μπορείτε να φέρετε εύκολα τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment: MirrorLink, Apple CarPlay και Android Auto της Google. Μπορείτε να ελέγξετε ποια από τις αυτές τις τρεις είναι συμβατή με το κινητό σας στην διεύθυνση: www.volkswagen.de/mobiltelefon.

Advertisement
Advertisement

polo-2017-doorbird640

DoorBird
Φανταστείτε να βλέπατε από το Polo σας ποιος είναι στην πόρτα του σπιτιού σας και να μπορούσατε να μιλήσετε μαζί του σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά είναι ήδη πραγματικότητα. Ενώ οδηγείτε, αν κάποιος είναι στην πόρτα του σπιτιού σας, μπορεί να εμφανίζεται στην οθόνη του ηχοσυστήματος και να επικοινωνείτε μαζί του από το αυτοκίνητο. Όπου και αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή DoorBird¹ App μεταδίδεται μέσω του Car-Net App-Connect στην οθόνη του συστήματος infotainment, με της πλατφόρμας MirrorLink. Έτσι μπορείτε να μιλάτε με τους επισκέπτες σας στο σπίτι χωρίς να αφήνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Με την κατάλληλη εφαρμογή για smartphone, μπορείτε ακόμη και να ανοίγετε την πόρτα στους επισκέπτες, ενώ είστε εν κινήσει και να τους λέτε να περάσουν μέσα. Ο εξοπλισμοςe DoorBird IP Video για την πόρτα δεν περιλαμβάνεται και πρέπει να τον αγοράσετε ξεχωριστά. Θα πρέπει επίσης να έχετε την τελευταία version της εφαρμογής DoorBird app από το Google Play Store.