Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μερική αποκάλυψη της BMW X7

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μερική αποκάλυψη της BMW X7

ΝΕΑ

Η μερική αποκάλυψη της BMW X7

ΝΕΑ

Το νέο SUV μοντέλο της BMW, X7 συνεχίζει το πρόγραμμα εντατικών δοκιμών, καθώς αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στα τέλη του 2018. ‘Ηδη έχουν εμφανιστεί και τα πρώτα πρωτότυπα μοντέλα, τα οποία δείχνουν, μερικώς, ορισμένες λεπτομέρειες της εξωτερικής σχεδίασης.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η BMW X7 είναι λόγω όγκου επιβλητική, ενώ αισθητικά ακολουθεί την τελευταία σχεδιαστική γραμμή των SUV της φίρμας από το Μόναχο. Παράλληλα, η μάσκα με το αρκετό χρώμιο σε συνδυασμό με τις κάθετες εισαγωγές αέρα και τους ιδιαίτερους προβολείς δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Εξίσου εντυπωσιακό θα είναι και το πίσω μέρος, με τις διπλές απολήξεις και την μικρή αεροτομή, τοποθετημένη στο τελείωμα της οροφής.

BMW-X7-7-chariatis-530

Η X7 θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR, η οποία αποτελεί τη βάση των σειρών 5 και 7, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στην επόμενη γενιά της X5. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Spartanburg, στη Ν. Καρολίνα των ΗΠΑ και αναμένεται να διαθέτει μία γκάμα κινητήρων βενζίνης, αλλά και υβριδικής τεχνολογίας. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει ο εξακύλινδρος TwinPower Turbo των 3,0 λίτρων και απόδοσης 335 PS και ο αναβαθμισμένος biturbo V8 των 4,4 λίτρων με ισχύ 445 PS. Η παρουσία μια υβριδικής έκδοσης θεωρείται βέβαιη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο μέλλον πιθανότατα να παρουσιαστούν οι κορυφαίες εκδόσεις M Performance και X7 M.

Advertisement

BMW-X7-15-chariatis-640

H νέα BMW X7 θα παρουσιαστεί στο κοινό, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον προσεχή Νοέμβριο.

Advertisement