Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes θα μας «συστήσει» το MBUX

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes θα μας «συστήσει» το MBUX

ΝΕΑ

Η Mercedes θα μας «συστήσει» το MBUX

ΝΕΑ

Στις 9 Ιανουαρίου η Mercedes-Benz θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα ως πρωταγωνίστρια της έκθεσης τεχνολογίας CES 2018! Ένα ραντεβού που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες που παρουσιάζουν τα νέα τους τεχνολογικά επιτεύγματα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τι θα μας δείξει φέτος στο Λας Βέγκας η γερμανική εταιρεία; Πέραν των τελευταίων version των λύσεων της στους τομείς της αυτοματοποιημένης και αυτόνομης οδήγησης (άλλωστε εκεί είχε παρουσιάσει και το F 015 Luxury In Motion στο οποίο μπορείτε να ξεναγηθείτε πατώντας εδώ), θα παρουσιάσει αναλυτικά το MBUX.

Το «Mercedes-Benz User Experience» είναι το νέο σύστημα infotainment της μάρκας από τη Στουτγάρδη με το οποίο εφοδιάζεται η νέα A-Class που λανσάρεται μέσα στο 2018. Αυτό περιλαμβάνει δύο οθόνες 7 ιντσών, με δυνατότητα αναλόγως επιπέδου εξοπλισμού να φτάσουν και τις 10.25 ίντσες. Η μία θα αντικαθιστά τον συμβατικό πίνακα οργάνων και η άλλη θα ελέγχει τα συστήματα Infotainment, τον κλιματισμό και άλλες λειτουργίες του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η MBUX θα εφοδιάζει και τα επόμενα μοντέλα της Mercedes-Benz. Το NewsAuto θα δώσει το «παρών» στη CES 2018 και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις!