Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren αποκαλύπτει 3θέσιο Hyper-GT!

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren αποκαλύπτει 3θέσιο Hyper-GT!

ΝΕΑ

Η McLaren αποκαλύπτει 3θέσιο Hyper-GT!

ΝΕΑ

Γνωρίζαμε πως η McLaren Automotive δούλευε πάνω σε ένα Hyper-GT που θα αποτελεί το στολίδι της σειράς Ultimate Series. Όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως θα είχαμε ξαφνικά περαιτέρω αποκαλύψεις από τους Βρετανούς μέσω των social media της εταιρείας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δημοσίευσαν λοιπόν δύο φωτογραφίες του πρωτότυπου με την κωδική ονομασία BP23 (σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Νοέμβριο για αυτό) βάζοντας γρίφους στους ακόλουθούς τους. Δεν ήταν όμως και τόσο δύσκολο να λυθούν. Το βασισμένο στην 720S «μουλάρι» που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές έχει τη θέση του οδηγού στο κέντρο! Όπως ακριβώς συνέβαινε με τη θρυλική McLaren F1!

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το «BP23», αφορά στο Bespoke Project 2 με 3 θέσεις. Μας είχε ανοίξει την όρεξη η McLaren Automotive με την αποκάλυψη κάποιων σκίτσων του στο Pebble Beach Concours d’Elegance. To τριθέσιο αυτό hypecar θα είναι πιο δυνατό και από την P1 και παρότι η βρετανική εταιρεία ακόμα δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες, αναμένεται να σπάει το φράγμα των 1000 αλόγων.

Advertisement
Advertisement

Αυτά θα προέρχονται λογικά από μία βελτιωμένη έκδοση του 4λιτρου V8 Twin Turbo που χρησιμοποιείται στην 720S, σε συνεργασία φυσικά με υβριδικό σύστημα. Πάντως αυτό που η McLaren Automotive δεν δίστασε να πει, είναι πως θα πρόκειται για το ταχύτερο όχημα δρόμου που έχει κατασκευάσει ποτέ!

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 106 κομμάτια και παρότι αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, φέρεται πως είναι ήδη sold out!

Δείτε παρακάτω τα tweets της McLaren Automotive, με τον επικεφαλής δοκιμαστή της, Chris Goodwin, πίσω από το τιμόνι του «μουλαριού»…

Advertisement