Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lotus συνεργάζεται με την Volvo στις αναρτήσεις;

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lotus συνεργάζεται με την Volvo στις αναρτήσεις;

ΝΕΑ

Η Lotus συνεργάζεται με την Volvo στις αναρτήσεις;

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά μοντέλα της Volvo θα αντλούν τεχνογνωσία και από την «αδελφή» πλέον Lotus! Αυτό αποκαλύφθηκε από επίσημα χείλη της φίρμας και αφορούν συστήματα ανάρτησης που αυξάνουν κατακόρυφα τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την οδική συμπεριφορά των πολυτελών μοντέλων της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Roger Wallgren υπεύθυνος εξέλιξης της σουηδικής φίρμας, αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στον τύπο, με ιδιαίτερο στόμφο μάλιστα, πως «καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε την τεράστια τεχνογνωσία τόσο στην κινηματική όσο και στην ανάρτηση που διαθέτει η Lotus στα επόμενα μοντέλα μας και κυρίως σε εκείνα με μεγάλη ιπποδύναμη και αυξημένες οδηγικές απαιτήσεις». Αυτό θα ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Volvo και αναμφισβήτητα θα δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στον ανταγωνισμό, κυρίως σε εκείνον που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη.

Εάν τελικά γίνει κάτι τέτοιο, το οποίο είναι πολύ πιθανό, αφού διαρρέεται μέσα από την Volvo, το πρώτο δείγμα γραφής θα δοθεί στα σπορτίφ μοντέλα με τον κωδικό «Polestar». Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την επόμενη μέρα, προκειμένου να δούμε τα έμπρακτα οφέλη των Σουηδών, από τη στενή συνεργασία τους με την άρτια καταρτισμένη εδώ και χρόνια, Lotus…

Advertisement
Advertisement