Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar XF Sportbrake αγαπά το τένις (vid)

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Jaguar XF Sportbrake αγαπά το τένις (vid)

ΝΕΑ

Η Jaguar XF Sportbrake αγαπά το τένις (vid)

ΝΕΑ

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου ladder στο τένις Andy Murray, έγινε πριν από λίγες μέρες ο προπομπός της νέας πρακτικής Jaguar. Ο επίσημος συνεργάτης του Wimbledon, η Jaguar, παρουσίασε το τελευταίο της μοντέλο – τη νέα XF Sportbrake.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

H νέα Jaguar XF Sportbrake αποκαλύφθηκε από τον τενίστα Andy Murray σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο τένις στο Λονδίνο. Η Jaguar είναι ο επίσημος συνεργάτης του Wimbledon. Το νέο αυτοκίνητο έχει ένα ιδιαίτερο ρόλο στην πορεία προς το πρωτάθλημα καθώς παίρνει το τρόπαιο του Wimbledon του Andy σε μια περιοδεία σε κλαμπ και σχολεία τένις ως μέρος της πρωτοβουλίας της Jaguar για να εμπνεύσει τους νέους παίκτες του τένις.

Η νέα XF Sportbrake σύμφωνα με τους Βρετανούς, είναι το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας, με τον σχεδιασμό του να γίνεται από την αρχή προκειμένου να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του απαιτητικού κοινού. Ο χώρος αποσκευών του ανέρχεται στα 565 lt που αυξάνεται στα 1.700 lt. Έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,29 Cd και φορά LED φωτιστικά σώματα, πορτμπαγκάζ που ανοίγει αυτόματα με το πέρασμα του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ηλεκτρικά ελεγχόμενο κοτσαδόρο, έξυπνη αερανάρτηση και προηγμένο φίλτρο καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar XF Sportbrake έχει σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους 50:50 και προσφέρεται αρχικά με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 250 ίππων που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Υπάρχει φυσικά και ο 2λιτρος diesel με 163, 180 και 240 ίππους.