Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar F-Type σε εντυπωσιακό μπλε!

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar F-Type σε εντυπωσιακό μπλε!

ΝΕΑ

Η Jaguar F-Type σε εντυπωσιακό μπλε!

ΝΕΑ

Και όχι μόνο, αλλά και σε κόκκινο, λευκό, μαύρο. Η Jaguar λανσάρει από την άνοιξη του 2016 την έκδοση British Design, που θα είναι διαθέσιμη τόσο στο coupe όσο και στο cabrio αμάξωμα του δίθυρου μοντέλου της. Η F-Type British Design Edition βασίζεται στη σπορ έκδοση S, με τον 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6 των 380 PS. Θα μπορεί να παραγγελθεί τόσο με 6τάχυτο μηχανικό όσο και με αυτόματο 8 σχέσεων κιβώτιο, με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και επιπλέον εξοπλισμός στην καμπίνα των επιβατών, χαρίζουν στη συγκεκριμένη F-Type αποκλειστικό χαρακτήρα. Το πακέτο περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με ελαστικά 255/35 και 295/30 (εμπρός και πίσω αντίστοιχα), μαύρο εμπρός splitter, πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, πίσω διαχύτη. Έχουν τοποθετηθεί επίσης μεγαλύτερα φρένα για πιο ασφαλή επιβράδυνση, ενώ η βρετανική σημαία εμφανίζεται διακριτικά στη γρίλια και την ουρά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ δερμάτινα καθίσματα με ραφές που δημιουργούν αντίθεση, σε κόκκινο, μπεζ και μπλε χρώμα. Το σήμα με τη βρετανική σημαία και το γράμμα «S» εμφανίζεται στα προσκέφαλα. Καλύτερης απόδοσης σε σχέση με την απλή F-Type S είναι το ηχοσύστημα. Πρόκειται για το Meridian ισχύος 380W με 10 ηχεία σε συνδυασμό με τον σύστημα πολυμέσων InControl Touch και ισχύος 770W με 12 ηχεία με το InControl Touch Plus.