Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Genesis θέλει να τα βάλει με τη Ferrari (και όχι μόνο)

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Genesis θέλει να τα βάλει με τη Ferrari (και όχι μόνο)

ΝΕΑ

Η Genesis θέλει να τα βάλει με τη Ferrari (και όχι μόνο)

ΝΕΑ

Υψηλές βλέψεις φαίνεται πως έχει η Hyundai για τη θυγατρική της μάρκα, τη Genesis. Ως γνωστόν αυτή αποτελεί το πολυτελές της παρακλάδι όμως όπως διέρρευσε στο περιθώριο της CES 2018, με το συγκεκριμένο σήμα θα κυκλοφορήσει ένα supercar που φιλοδοξεί να τα βάλει με τη Ferrari, τη Lamborghini και τα υπόλοιπα μεγαθήρια της κατηγορίας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Σίγουρα θα δημιουργήσουμε ένα τέτοιο μοντέλο. Μάλιστα έχουμε συζητήσεις για το συγκεκριμένο project την επόμενη εβδομάδα, μετά τη CES. Δεν μπορώ να σας πω πολλά για αυτό, πέραν του ότι είναι σίγουρο πως θα υπάρξει τέτοιο μοντέλο», αποκάλυψε στο WheelsMag ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Hyundai, Luc Donckerwolke.

Φυσικά ακόμα όλα είναι στη θεωρία. Ή τέλοσπάντων στα σκαριά. Και το σίγουρο είναι πως μέρος της δουλειάς θα γίνει από το σπορ τμήμα της Hyundai,  το τμήμα «N».

Advertisement
Advertisement

«Θα είναι κάτι που θα αναλάβει η ομάδα στο τμήμα ‘N’, όμως το αν θα φέρει αυτό το σήμα, αν θα είναι στην κορυφή της γκάμας αυτής… θα το δούμε. Μιλάμε όμως για ένα όχημα πολύ υψηλών επιδόσεων και είναι ένα πολύ σοβαρό Project για εμάς», παραδέχθηκε με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος R&D της κορεάτικης μάρκας, Woong-chul Yang.

Επικεφαλής στο τμήμα «N» είναι εδώ και λίγο καιρό ο ο πρώην Νο1 στο αντίστοιχο τμήμα «M» της BMW, Albert Biermann. Ενώ σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, πέραν από τον 52χρονο πλέον Donckerwolke που έχει θητεύσει και στη Lamborghini συμμετέχοντας στη δημιουργία των Diablo και Gallardo, βρίσκεται και ο προερχόμενος από τη Bugatti, Alexander ‘Sasha’ Selipanov, που ήταν ανάμεσα στους δημιουργούς της Chiron.

Υπάρχει λοιπόν η πρόθεση, υπάρχουν οι άνθρωποι, γιατί η Hyundai/Genesis να περιοριστεί σε supercars/hypercars για τον εικονικό κόσμο όπως το εντυπωσιακό N2025 Vision GT;