Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή V-Class της TopCar

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εντυπωσιακή V-Class της TopCar

ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή V-Class της TopCar

ΝΕΑ

Τι λέτε για μια cool Mercedes; Σκέφτεστε πιθανώς την E63 ή την επόμενη GLE. Ωστόσο, οι Γερμανοί να ξέρετε πως κάνουν επίσης τα καλύτερα Van πολυτελείας στον κόσμο και ένας ρωσικός βελτιωτικός οίκος η TopCar απλώς ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη τελειότητα χρησιμοποιώντας ένα κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το “Inferno” δίνεται ως όνομα στα μεγαλύτερα κιτ αμαξώματος, εκείνων που τραβούν την προσοχή ακόμη και σε βρέφη. Αυτός σίγουρα το κάνει καλά. Η V-Class Inferno αποτελείται από 15 διαφορετικά εξαρτήματα. Μέχρι στιγμής τα πιο ακριβά προϊόντα είναι οι προφυλακτήρες, που κοστίζουν πάνω από 3.000 ευρώ. Είναι μοντέλο σε 3D εμπνευσμένο από το σχεδιασμό πραγματικών μοντέλων της AMG. Στο μπροστινό μέρος, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα συνδέονται στη μέση με ένα στοιχείο σαν σπόιλερ, ενώ στο πίσω τμήμα τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης πλαισιώνει ένας διαχύτης από ανθρακονήματα.

TopCar-Mercedes-V-Class-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Αν και η ουρά διαθέτει δύο ενθέματα από άνθρακα, αντιστέκεται να χρησιμοποιήσει κάποια πτέρυγα για κάθετη δύναμη. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι πρόσθετα φώτα LED έχουν προστεθεί στο αμάξωμα. Η μάσκα είναι καινούργια και διαθέτει ένα λογότυπο καρχαρία στη θέση του αστεριού. Η Topcar επέλεξε ένα ασπρόμαυρο χρώμα και μερικές ρετρό ρίγες κάτω από τις πλευρές. Οι τροχοί είναι εργοστασιακοί, αλλά είναι διαθέσιμες αρκετές επιλογές. Το εσωτερικό είναι πλήρως διαφοροποιημένο από τις συμβατικές εκδόσεις, πνιγμένο στο δέρμα και τη χλιδή.