Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι BMW X5 και X6 ακόμη πιο… special!

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι BMW X5 και X6 ακόμη πιο… special!

ΝΕΑ

Οι BMW X5 και X6 ακόμη πιο… special!

ΝΕΑ

Η BMW δημιουργεί δύο νέες ειδικές εκδόσεις των X5 και X6, οι οποίες τονίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση και την εσωτερική μοναδικότητα των κορυφαίων γερμανικών SUV. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με την X5, η νέα Special Edition έκδοση διαθέτει το εξωτερικό πακέτο M Sport της BMW, συνδυάζοντάς το με ειδικά δέρματα Dakota στο εσωτερικό και θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα. Εναλλακτικά, μπορεί να παραγγελθεί εσωτερικό σε δέρμα και αλκαντάρα, με διχρωμία Ανθρακί/Μαύρο χωρίς χρέωση ή ακόμη και το πιο ακριβό δέρμα Merino σε 5 διαφορετικά χρώματα με έξτρα χρέωση, από τη σειρά BMW Individual.

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα BMW X5 Special Edition εφοδιάζεται με τον κορυφαίο, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων Multifunction Instrument Display, ενώ διαθέτει και ηλιοπροστασία στο παρμπρίζ. H BMW θα συνδυάσει τη νέα έκδοση με όλες τις εκδόσεις κινητήρων της X5, εκτός από την M50d.

X5 Special 640

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της BMW X6, η νέα έκδοση ονομάζεται M Sport και ξεχωρίζει με το ειδικό μπλε μεταλλικό της χρώμα (Long Beach Blue), αλλά και με τις carbon επενδύσεις στο εσωτερικό της. Εναλλακτικά, μπορεί να συνδυαστεί και με Carbon Black εξωτερικό χρώμα ή Mineral White.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της, η νέα X6 M Sport Edition διαθέτει όλα τα «καλούδια» που προσθέτει σε αμάξωμα, εσωτερικό και ανάρτηση το πακέτο M Sport, ενώ επιπλέον έρχεται με ειδικής σχεδίασης M ζάντες 20 ή 21 ιντσών. Όπως και στην BMW X5 Special, έτσι και εδώ η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις επιλογές κινητήρων, εκτός από την M50d.

X6 M Sport 640

Advertisement

Ως προς τη διάθεση των δύο νέων εκδόσεων, σύμφωνα με την BMW αυτή θα ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο.