Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW X2 χωρίς σχεδόν καθόλου καμουφλάζ

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW X2 χωρίς σχεδόν καθόλου καμουφλάζ

ΝΕΑ

Η BMW X2 χωρίς σχεδόν καθόλου καμουφλάζ

ΝΕΑ

Για πολύ καιρό περιμέναμε να δούμε την νέα BMW X2 χωρίς το έντονο καμουφλάζ της περιόδου δοκιμών. Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ένα πρωτότυπο που εντοπίστηκε όμως πρόσφατα φορτωμένο σε μια νταλίκα έχει μόνο ελάχιστη αυτοκόλλητη ταινία στα πίσω φώτα, το πίσω τζάμι και την γρίλια της μάσκας. Έτσι για πρώτη φορά μπορούμε να έχουμε μια ιδιαίτερα σαφή άποψη για την τελική εικόνα που θα έχει το νέο μοντέλο της BMW.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λογικά πρέπει να είναι κάποια από τις βασικές εκδόσεις του μοντέλου καθώς δεν διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο στυλιστικό ή σπορτίφ αισθητικό πακέτο. Ιδιαίτερα θετικό πάντως είναι το γεγονός πως φαίνεται ότι τελικά τα φωτιστικά σώματα έχουν αντίστοιχα επιθετική σχεδίαση όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί οι πρώτες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως φαίνεται ότι το σήμα της BMW φιλοξενείται στην πίσω κολώνα του αυτοκινήτου, κάτι που δείχνει πως αυτή είναι ίσως μια νέα τάση της εταιρίας που θα εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που μένει πλέον να δούμε πριν την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου είναι και κάποιες φωτογραφίες του εσωτερικού, αν και αναμένεται πως η εικόνα εκεί θα πλησιάζει αρκετά αυτή της BMW Χ1.

Το γεγονός πως το καμουφλάζ έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τα πρωτότυπα της Χ2, είναι μάλλον ενδεικτικό πως πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην παρουσίαση του μοντέλου, η οποία είναι πιθανό να γίνει και πριν το τέλος του έτους.

BMW X2 almost completely undisguised-Harpidis640