Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW teasάρει τη σειρά 8 Coupe

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW teasάρει τη σειρά 8 Coupe

ΝΕΑ

Η BMW teasάρει τη σειρά 8 Coupe

ΝΕΑ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου concept που αφορά την BMW σειράς 8 Coupe θα γίνουν στις 26 Μαΐου στο Concorso d`Eleganza Villa d`Este. Οι άνθρωποι της BMW δεν την αποκαλούν τυχαία από τώρα «ονειρεμένο αυτοκίνητο». Η πολυτέλεια συναντά το σπορ και το αντίστροφο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η νέα σειρά 8 θα χτιστεί επάνω στην πλατφόρμα CLAR, την οποία χρησιμοποιούν ήδη και οι μικρότερες σειρές 5 και 7, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό στην ακαμψία αλλά και την εξοικονόμηση βάρους. Άπαξ και η σειρά 6 οδεύει προς ολοταχώς προς τα αποδυτήρια, η σειρά 8 αναλαμβάνει να σηκώσει όλο το βάρος, σε μια κατηγορία που ο πήχης δεν έχει ταβάνι.

Η παραγωγή της σειράς 8 όλα δείχνουν πως πιθανότατα θα ξεκινήσει μέσα στο 2018, ενώ ένα χρόνο αργότερα, θα ακολουθήσει η σέξι Cabriolet έκδοση όπως είθισται. Κατόπιν σχεδιάζεται να εμφανιστεί και η ναυαρχίδα της σειράς, σε ότι αφορά στις επιδόσεις, με V12 βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό, ενώ οι φήμες ακόμη διίστανται προς το παρόν, αν δηλαδή θα δούμε τελικά και M8 στο μέλλον. Με τις υγείες μας…

Advertisement
Advertisement