Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M4 του Liberty Walk

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M4 του Liberty Walk

ΝΕΑ

Η BMW M4 του Liberty Walk

ΝΕΑ

Σου αρέσει ή όχι, οι έμπειροι βελτιωτές του Liberty Walk, κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με τα εντυπωσιακά πρόσθια φτερά, τα μασίφ σπόιλερ που εφαρμόζονται σε διάφορα αυτοκίνητα και κυριολεκτικά τα μεταμορφώνουν, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της BMW M4 Coupe.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εικονίζεται εδώ ένα δείγμα γραφής του γερμανικού σπορ κουπέ, του οποίου ο ιδιοκτήτης θέλησε να το κάνει μοναδικό. Τώρα, αν το πέτυχε είναι μια καλή ερώτηση, αλλά αυτό η M4 σίγουρα θα γυρίσει πολλά κεφάλια στους δρόμους. Οι εξωτερικές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν επίσης ένα σύνολο τροχών Forgiatos TEC 2.2-R, από τη σειρά Performance Tecnica. Οι ζάντες είναι διαθέσιμες σε μέγεθος από 20 έως 22 ίντσες και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το ιδιαίτερο γούστο του εκάστοτε πελάτη.

BMW-M4-liberty-walk-forgiato-tuning-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι φορούσε ένα επιβλητικό κιτ αμαξώματος που σχεδόν αγγίζει την άσφαλτο με ολοκαίνουργιους τροχούς, αυτή η BMW M4 παραμένει εργοστασιακή κάτω από το δέρμα, οπότε το βενζινοκίνητο twin turbo μηχανικό σύνολο 3,0 λίτρων συνεχίζει να παράγει 431 ίππους και ροπή στρέψης 550Nm. Όπερ σημαίνει πως απαιτούνται μόλις 4,1 sec για να φτάσει στα πρώτα 100 km/h από στάση, με σύμμαχο το σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.