Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του i8

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW ετοιμάζει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του i8

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του i8

ΝΕΑ

Με 369 ίππους ισχύος και 0-100 km/h σε 4.4 sec το BMW i8 είναι ένα πολύ γρήγορο sportscar, όμως η γερμανική εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει και μια νέα έκδοσή του με ακόμη περισσότερη δύναμη. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του Υπεύθυνου Προϊόντων BMW i κ. Alexander Kotouc στο βρετανικό τύπο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, υπάρχει πιθανότητα στο άμεσο μέλλον να δούμε μια πιο ισχυρή έκδοση του i8.

Ειδικότερα, ο κ. Kotouc δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ακόμη το αξιολογούμε. Ναι, υπάρχει ζήτηση από τους πελάτες για μια πιο ισχυρή έκδοση του i8, όμως πρέπει να έχει νόημα και για το brand μας. Μπορείς π.χ. να τοποθετήσεις έναν V12 κινητήρα, που θα είναι και πολύ ισχυρός, όμως θα είναι το i8 ένα αυτοκίνητο BMW i; Πρέπει λοιπόν να βρούμε την τέλεια ισορροπία. Υπάρχει λοιπόν η ανάγκη του κοινού και η θέληση το i8 να έχει ακόμη περισσότερη δύναμη και εμείς θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε κρατώντας πάντως το DNA της BMW i ατόφιο».

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι η BMW θα μας φέρει σύντομα μια πιο ισχυρή έκδοση του i8. Αυτή τη στιγμή θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο διαθέτει για την κίνησή του ένα υβριδικό σύστημα κίνησης με 1.500άρη βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα 369 ίππων. Το τι σύστημα κίνησης θα χρησιμοποιεί η ισχυρότερη έκδοσή του, είναι ακόμη πολύ νωρίς να το εικάσουμε.

Advertisement
Advertisement

i8 powerful 640 (2)