Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT παίρνει τα βουνά…

Ελλάδα 16:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley Continental GT παίρνει τα βουνά…

ΝΕΑ

Η Bentley Continental GT παίρνει τα βουνά…

ΝΕΑ

Θυμάστε εκείνο το περίεργο μόρφωμα της Bentley Continental GT πριν από κάμποσους μήνες; Υπήρξε κάποια συζήτηση σχετικά με το εάν βασίστηκε σε μια πραγματική Continental ή ήταν στην πραγματικότητα ένα Ford Mustang κάτω από το φαρδύ σώμα σε πράσινο χακί.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως αποδεικνύεται τελικά, είναι 100% μια Bentley, ένα άγριο πράγμα όπως ακριβώς ήταν εκείνο. Το βαριά τροποποιημένο κουπέ παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική σειρά Supercar Megabuild της National Geographic και τώρα πωλείται στο eBay, όπου οι άνθρωποι αγωνίζονται για να πάρουν στα χέρια τους το μοναδικό grand tourer.

Περίπου 32.300 δολάρια έχουν επενδυθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης προκειμένου να μετατραπεί αυτό που ήταν σε ένα απολύτως πράσινο τέρας για εκτός δρόμου χρήση. Πατά σε τροχούς 17 ιντσών και είναι εφοδιασμένο με προτεταμένους θόλους τροχών καθώς και ένα εξωτερικό μεταλλικό κλωβό ασφαλείας. Η μοναδική αυτή Bentley διαθέτει επίσης μια φωτεινή ράβδο με LED οροφής και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση μαζί με ειδικά προστατευτικά κάτω από το αυτοκίνητο για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Advertisement
Advertisement

Bentley-continental-gt-rally-edition-side-tsiro-640

Το εσωτερικό, παραμένει τόσο πολυτελές όσο ποτέ άλλοτε, χάρη στο μπεζ δέρμα στα καθίσματα αλλά και τα πάνελ των θυρών. Το Continental GT διαθέτει μεταξύ άλλων αυτόματους προβολεί xenon, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, κλιματισμό διπλής ζώνης, cruise control, δορυφορική πλοήγηση και πολλά άλλα.

Ο κινητήρας W12 6,0 λίτρων τροφοδοτεί με ροπή και τους δύο άξονες μέσω ενός αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου. Εάν ενδιαφέρεστε να είστε ιδιοκτήτης αυτής της Continental εμπνευσμένης από το Dakar, ο πωλητής αναφέρει ότι έρχεται με μια πλήρη ιστορία σέρβις από την Bentley.

Advertisement

Bentley-continental-gt-rally-edition-tsiro-640

Η συγκεκριμένη Continental GT ανεπίσημα ονομάζεται “Rally Edition” και έχει 63 προσφορές μέχρι στιγμής. Για να υποβάλετε τη δική σας, θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 39.000 δολάρια για μια “Bentley που θα γυρίσει το κεφάλι όπου κι αν πάτε”, αν και όχι κατ ‘ανάγκην με καλό τρόπο.

Advertisement