Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΑΒΤ απογειώνει ενόψει Γενεύης το Audi SQ7

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ΑΒΤ απογειώνει ενόψει Γενεύης το Audi SQ7

ΝΕΑ

Η ΑΒΤ απογειώνει ενόψει Γενεύης το Audi SQ7

ΝΕΑ

To Αudi SQ7 μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΑΒΤ, η οποία εκτός από την εμφάνιση, βελτιώνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και τον V8 ντίζελ κινητήρα του μοντέλου. Οι λεπτομέρειες παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η ABT προσφέρει στο Audi SQ7 ένα εξωτερικό πακέτο το οποίο αποτελείται από πιο τονισμένους προφυλακτήρες, «φουσκωμένα» φτερά, νέο πίσω διαχύτη και αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και carbon εμπρόσθια γρίλια και εξατμίσεις. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και μαζί με τη χαμηλωμένη ανάρτηση αλλά και τους 22 ιντσών τροχούς, καταφέρνει να φέρει και πιο κοντά στο έδαφος το SQ7, τονίζοντας περαιτέρω την παρουσία του.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, η ABT το ντύνει με νέα δέρμα, προσθέτει ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο ταμπλό, την κονσόλα και το τιμόνι, ενώ ολοκληρώνει τις επεμβάσεις της και με νέα πατάκια. Προχωρώντας στον κινητήρα, μέσω ενός νέου «εγκεφάλου» η ABT προσδίδει στο 4λιτρο V8 diesel μοτέρ της Audi επιπλέον 85 άλογα ισχύος και 520 συνολικά, με +70 Nm ροπής (970 Nm). Η αναβάθμιση αυτή μειώνει το 0-100 χλμ./ώρα κατά 0,2 δλ. και πλέον το βελτιωμένο SQ7 απαιτεί μόνο 4,6 δλ.

Advertisement
Advertisement