Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει το 4θυρο coupe Α3

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Audi ετοιμάζει το 4θυρο coupe Α3

ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει το 4θυρο coupe Α3

ΝΕΑ

H γκάμα του μικρομεσαίου premium γερμανικού μοντέλου θα αποκτήσει μια ακόμη έκδοση, καθώς η επόμενη γενιά του Audi A3 θα λανσαριστεί και σε coupe 4θυρο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το Αudi A3 Sport Sedan φαίνεται ότι δεν ήταν «αρκετό» για να ανταγωνιστεί το design και το image της Mercedes CLA, που αποτελεί μια μοναδική σχεδιαστική πρόταση στα μικρομεσαία πολυτελή μοντέλα. Οι ιθύνοντες στην Audi έπιασαν το μήνυμα και μας ετοιμάζουν μια έκδοση του A3 που θα έρθει να ανταγωνιστεί απευθείας την πρόταση της Mercedes. Το μοντέλο θα βασιστεί στη επόμενη γενιά του A3 και θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το 2020 (ένα χρόνο πριν θα παρουσιαστεί η hatchback έκδοση) σε 2κίνητες και quattro εκδόσεις. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το νέο μικρομεσαίο Audi θα διαθέτει τετράθυρο αμάξωμα με κουπέ στοιχεία που θα παραπέμπουν στο μεγαλύτερο A5 Sportback, θα έχει compact διαστάσεις και θα υιοθετήσει μια άκρως δυναμική σχεδίαση με κύρια χαρακτηριστικά τα νέα φωτιστικά σώματα LED και τη μεγάλη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων που θα το εξοπλίζουν, η Audi θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα μοτέρ βενζίνης, παρουσιάζοντας μια βελτιωμένη έκδοση του μηχανικού συνόλου που διαθέτει το A3 e-tron (plug-in υβριδικό), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αμιγώς ηλεκτρική version. Το “Baby A5 Sportback” θα είναι ένα από τα πολλά μοντέλα που θα μας παρουσιάσει η Audi έως το 2020, καθώς μέχρι τότε φιλοδοξεί η γκάμα της να αποτελείται από 60 διαφορετικά αυτοκίνητα.