Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απογείωση της McLaren 12C (vid)

Ελλάδα 12:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απογείωση της McLaren 12C (vid)

ΝΕΑ

Η απογείωση της McLaren 12C (vid)

ΝΕΑ

Τόσο η McLaren 12C όσο και η P1 GTR είναι απίστευτα οχήματα ομολογουμένως, με εξωπραγματικές επιδόσεις και ικανότητες σε δρόμο και πίστα, αλλά το τελευταίο είναι εξαιρετικά αποκλειστικό, ακριβό και δυσπρόσιτο  για τους περισσότερους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Από την άλλη, μια εταιρία βελτιώσεων στην Ουάσινγκτον με το όνομα HyperCar Development, έχει την απάντηση για τους ιδιοκτήτες των 12C με το πακέτο των 1,200 ίππων, με τρεις στροβιλοσυμπιεστές παρακαλώ…

Το τρελό πακέτο ρύθμισης μπορεί να αγοραστεί για περίπου 140.000 δολάρια και ανυψώνει την ισχύ περισσότερο από το διπλάσιο του πρότυπου 12C. Επιπλέον, το αυτοκίνητο παράγει ήχους turbo που κάνουν τις Ρ1 να φαίνονται ντροπαλοί. Ναι, υπάρχει επίσης ένα roll cage 8 σημείων, τεράστια υδραυλικά αερόφρενα εμπνευσμένο από την P1 GTR και μια κορυφαία τελική ταχύτητα 434 km/h.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσει ένας τρίτος στροβιλοσυμπιεστής στην ήδη πυκνοκατοικημένη περιοχή του κινητήρα της 12C, αλλά τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το αυτοκίνητο φτάνει στα πρώτα 100 km/h σε 2,4 sec και στα 160 km/h σε 3,5 sec.