Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alpine A110 στο Goodwood Festival of Speed (vid)

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alpine A110 στο Goodwood Festival of Speed (vid)

ΝΕΑ

Η Alpine A110 στο Goodwood Festival of Speed (vid)

ΝΕΑ

Η “αναβιωμένη” αλπική μάρκα η Alpine, σπορ παρακλάδι της Renault, είναι παρούσα αυτές τις μέρες στο Goodwood Festival of Speed με τι άλλο από την ολοκαίνουργια A110. Το γαλλικό coupe, το οποίο παρουσιάστηκε στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, έκανε το δυναμικό ντεμπούτο του στην εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το σύντομο αλλά εντυπωσιακό video που ακολουθεί πιο κάτω, αποκαλύπτει την ικανότατη A110 να… απογειώνεται στο γνωστό Hill Climb, στην περιοχή του Λόρντ Μάρτς, αξιοποιώντας τι άλλο από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,8 λίτρων, ισχύος 247 ίππων.

Ο σημαντικός πλέον αντίπαλος των Porsche Cayman και Alfa Romeo 4C χρειάζεται μόλις 4,5 sec για να περάσει από την ακινησία στα πρώτα 100 km/h, πριν φτάσει σε ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 250 km/h. Αυτοί οι αριθμοί ισχύουν για το βασικό μοντέλο, το οποίο ζυγίζει μόλις 1.080 kg παρακαλώ…

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία, έχει ήδη πουλήσει και τα 1.955 κομμάτια της Premiere Edition που προανήγγειλε, μια έκδοση η οποία είναι αυτή που θα προσφέρεται αρχικά στους δικαιολογημένα ενθουσιασμένους πελάτες της Alpine. Η πλήρης παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ωστόσο, η στάνταρ έκδοση θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος.