Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αναβαθμίζει την 4C

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Alfa Romeo αναβαθμίζει την 4C

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αναβαθμίζει την 4C

ΝΕΑ

Η εμπλοκή της Alfa Romeo στη Φόρμουλα 1 θα ωφελήσει και την 4C, η οποία θα έρθει με αρκετές αναβαθμίσεις την επόμενη χρονιά, που θα τονίσουν τον δυναμισμό της και θα της προσφέρουν πολλά περισσότερα εφόδια ώστε να γίνει ακόμη πιο θελκτική στους υποψήφιους αγοραστές. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η κεντρομήχανη Alfa Romeo 4C είναι το σύγχρονο sportscar της ιταλικής φίρμας, το οποίο παράγεται από το 2013. Αυτή τη στιγμή οι πωλήσεις της βρίσκονται σε ένα μάλλον χαμηλό επίπεδο, αφού π.χ. το 2016 μόνο 1.671 4C πωλήθηκαν σε Ευρώπη και Η.Π.Α.

Ωστόσο, για να ενισχύσει την παρουσία της η Alfa Romeo θα παρουσιάσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πιθανότατα μέσα στο 2018, η οποία θα της προσφέρει μια νέα ρύθμιση ανάρτησης, αλλά και βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Alfa Romeo και της Maserati, ο κ. Roberto Fedeli, ο οποίος μίλησε στο βρετανικό Autocar.

Advertisement
Advertisement

Ο κύριος Fedeli δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες όπως π.χ. εάν θα έχει και έναν άλλο κινητήρα, εκτός από το 1.75 λτ. turbo μοτέρ των 237 ίππων που «φορά» αυτή τη στιγμή, όμως αυτό που σημείωσε είναι ότι ο λόγος της αναβάθμισης της έχει να κάνει και με την εμπλοκή της Alfa Romeo στη Φόρμουλα 1 και την ανάγκη ενίσχυσης του μοναδικού αυτή τη στιγμή sportscar της γκάμας.

Πάντως, στην ερώτηση εάν θα έχει η αναβαθμισμένη Alfa Romeo 4C και έκδοση με μηχανικό κιβώτιο, ο κ. Fedeli αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρχει τέτοια επιλογή, γιατί δεν υπάρχει ζήτηση για κάτι τέτοιο.

4C new 640