Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Tuscon αγριεύει!

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Tuscon αγριεύει!

ΝΕΑ

Το Hyundai Tuscon αγριεύει!

ΝΕΑ

Η Hyundai έχει συνεργαστεί με τη Vaccar για να δημιουργήσει ένα μοναδικό πρωτότυπο, το υπερβολικό από κάθε άποψη Tucson Sport για τις ανάγκες της έκθεσης βελτιώσεων SEMA. Ρίξτε μια  ματιά και θα καταλάβετε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ψάχνοντας τη σπορ και επιθετική έκφραση, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με εμπρός αεροτομή, εκτεταμένες πλαϊνές ποδιές και οπίσθιο διαχύτη. Η ομάδα εγκατέστησε επίσης μια μάσκα πλέγματος, δύο τόνους βαφής σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά Continental ExtremeContact Sport.

Οι αλλαγές στο στυλ τονίζονται περισσότερο από το ιδιαίτερο εσωτερικό με τη δερμάτινη ταπετσαρία Katzkin. Οι οδηγοί θα βρουν επίσης ένα τρισδιάστατο όργανο μέτρησης και ένα σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας Android με οθόνη εννέα ιντσών. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων και προσαρμοσμένο σύστημα ήχου με subwoofer.

Advertisement
Advertisement

O κινητήρας του crossover είναι εξοπλισμένος με υπερσυμπιεστή Boostec, είσοδο αέρα AEM και σύστημα εξάτμισης cat-back. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα κιτ τροφοδοσίας, ένα intercooler Mishimoto και εξαρτήματα απόδοσης Magnaflow.

Μιλώντας για τις επιδόσεις, το Tucson εξοπλίστηκε με μια νέα βελτιωμένη ανάρτηση και ένα σύστημα πέδησης Vaccar-Power Stop. Η Hyundai διατηρεί τις προδιαγραφές απόδοσης κάτω από το περιτύλιγμα, αλλά το πρότυπο μοντέλο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με δύο διαφορετικούς κινητήρες. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων αναπτύσσει ισχύ 164 ίππους και ροπή 204 Nm ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 1,6 λίτρων παράγει 175 ίππους (264 Nm ροπής).